Over mij

Kennismaking met Wendy

Inmiddels heb ik veel werkervaring in functies waarbij klantcontact een grote rol speelt. Geen mens is hetzelfde en daarom is geen gesprek hetzelfde.

Gaandeweg ontdekte ik dat ik veel waarde hecht aan het contact met de mensen tegenover mij. Vaak voerde ik gesprekken tijdens belangrijke fases in hun leven zoals: het huwelijk, verhuizing, echtscheiding, overlijden, geboorte of bij financiële problemen.

Bij mij komt met regelmaat de vraag naar boven: ‘waarom doet een mens wat hij doet?’ Deze vraag heeft mij er onder andere toe gebracht om de opleiding tot psychosociaal therapeut te volgen.

Tijdens mijn opleiding ontdekte ik ook wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe en wat ik belangrijk vind in de omgang met mensen in mijn omgeving.

Dit is voor mij: met aandacht luisteren naar jou als cliënt, respect voor jou als persoon en betrouwbaar zijn.

Als jij je veilig bij mij voelt kun je praten over gevoelens en gedachten die jou bezighouden. We kunnen samen op onderzoek gaan om inzicht te krijgen in jouw (onbewuste-) patronen, gedrag en overtuigingen. Hierdoor krijg je ruimte voor persoonlijke groei. Dit gun ik jou en ik loop met jou mee.

Ik besef me ook dat het leggen van een eerste contact met mij een grote stap kan zijn. Wie is Wendy en is er wel een klik met haar? Dat kunnen we uitvinden door (persoonlijk-) kennis met elkaar te maken. Het is aan jou om deze eerste stap te zetten!

Volg mij op Social Media:

De Roos opleidingen

Ik heb een 4-jarige opleiding op HBO- niveau gevolgd. In deze jaren heb ik me theorie eigen gemaakt en praktijkervaring opgedaan door middel van een stage.

Ik heb geleerd om met meerdere methodes en therapievormen te werken.

Ik ben bij de volgende (beroeps-) organisaties aangesloten:

Hoe cliënten mij ervaren

Wendy voelt feilloos aan hoe ze je op je gemak kan stellen en daardoor ontstaat er een goed vertrouwen. Ze is een hele fijne therapeut die daadwerkelijk luistert en snel bij de kern weet te komen. Door haar goede coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt. Wendy gebruikt tools waar je weer naar terug kunt grijpen als je even dreigt terug te vallen in oude patronen. Mijn sessies met Wendy hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht. Bedankt!

Janine, 45 jaar

Mijn ervaring is dat Wendy mij een vertrouwd gevoel geeft en dat ik alles bij haar kwijt kan in onze gesprekken. Ze is echt een luisterend oor en het lijkt ook wel alsof zij mij echt begrijpt en dat geeft mij een heel prettig gevoel. En met de juiste steuntjes in de rug, helpt ze mij voor zover ze kan. De gesprekken zijn echt heel persoonlijk en fijn. Ik ga ook eigenlijk altijd met een opgelucht gevoel naar huis na onze sessie!

Vrouw, 23 jaar

De afgelopen maanden ben ik een aantal keren bij Wendy geweest. Altijd erg prettig ervaren. Je kan vrijuit spreken en wordt niet veroordeeld. Het is een vertrouwd gevoel, wat zeker nodig is om jezelf bloot te kunnen geven. Ik heb bepaalde zaken gerealiseerd en ingezien, voor de hulp en aanwijzingen van Wendy

Vrouw, 27 jaar

Wil jij samen met mij op onderzoek gaan?

Druk op de knop hieronder als je een kennismakingsgesprek wil afspreken